DEZINSEKCE – HUBENÍ OBTÍŽNÉHO HMYZU

Soubor opatření jejichž cílem je zničení škodlivého či obtížného hmyzu. Z hygienického hlediska mohou přenášet některé významné choroby, či škodit na uskladněných produktech, zařízení apod.

PROVÁDÍME:

  • integrovanou ochranu i jednorázové zásahy ve výrobních a skladovacích potravinářských objektech (mlýny, pekárny, výrobny krmných směsí, sladovny, cukrárny, pivovary), prodejnách a supermarketech, restauracích a jiných potravinářských provozech v rámci systému HACCP
  • zásahy proti mouchám v zemědělských objektech živočišné výroby (stáje, chlévy)
  • jednorázové i pravidelné smluvní zásahy v ubytovnách, hotelech, nemocnicích, školách, rodinných domech a bytech (švábovitý hmyz, mravenci rodu Lacius, mravenec faraón, pavouci, čmelík kuří, roztoč prachový, klíšťata, vši, štěnice postelní, komáři, blechy, vosy atd.)
  • průběžné monitorování výskytu škůdců pomocí feromonových lapačů
  • pravidelné preventivní ošetření prostor
  • v případě výskytu škůdců okamžitá opatření
  • vyhodnocování účinnosti zásahu
  • pravidelné předávání protokolů o provedení prací, odpovídající příslušným předpisům a normám
  • upozorňování na technické nedostatky, umožňující množení a šíření hmyzu

Nabízíme smluvně podložený, pravidelný servis, v rozsahu dle potřeby (1x – 12x ročně), kdy je prováděn stálý monitoring Vašich bytových, výrobních, skladových či provozních prostor a v případě zjištění výskytu škůdce následuje okamžitý a účinný zásah.

Každý smluvní zákazník s HACCP provozem obdrží složku „Dokumentace dle HACCP“, která je uložena v provozovně pro potřeby kontrolních orgánů a auditů. Obsahuje např.: rozsah činnosti, servisní doklady, plán rozmístění nástrah, vyhodnocení účinnosti – checklisty, bezpečnostní listy, povolení přípravků ad.)

V PŘÍPADĚ VÝSKYTU ŠKŮDCE NÁS IHNED KONTAKTUJTE.

Provedeme prohlídku dotčeného prostoru, poté doporučíme vhodná opatření a v případě potřeby profesionálního zásahu vypracujeme nejvýhodnější cenovou nabídku.

Vždy se snažíme akceptovat Váš termín, jsme Vám k dispozici i o víkendech. Pracujeme rychle a spolehlivě. Používáme přípravky schválené pro použití v ČR i EU, bezpečné pro lidské zdraví, domácí zvířata a šetrné pro životní prostředí.

ZDRAVOTNÍ RIZIKA

Hmyz je častým přenašečem infekčních nemocí.

HUBÍME:

mravence, rusy domácí, štěnice postelní, vosy a sršně, mouchy, komáry a jiný obtížný hmyz.

OŠETŘUJEME:

  • ·         stravovací zařízení (restaurace, školní jídelny, bufety, prostory závodního stravování aj.)
  • ·         zemědělské objekty (sklady, stáje, sila, mlýny aj.)
  • ·         potravinářské výrobní provozy (pekárny, masokombináty)
  • ·         soukromé byty a bytová družstva
  • ·         ubytovací zařízení (hotely, penziony, ubytovny
  • ·         a další dle potřeby

DOPORUČENÉ TERMÍNY DEZINSEKCE

první zákrok při převzetí péče o objekt a 4 preventivní zákroky ročně v cca 3 měsíčních odstupech, (doba je odvozena od residuální účinnosti přípravků). Jedná-li se o riziková místa (potravinářské provozy, zdroje či rozvody tepla ap.), lze po dohodě ošetřovat častěji. Vysoko exponované provozy se ošetřují 1x měsíčně. Vybraná místa s malou pravděpodobností napadení lze po dohodě ošetřovat pouze v případě výskytu škůdců.