HACCP PRO POTRAVINÁŘSKÉ A STRAVOVACÍ A OSTATNÍ PROVOZY

HACCP – (Hazard Analytisis Critical Control Points.) – systém analýzy nebezpečí v kritických bodech = jeden ze základních systémů řízení jakosti. Jeho základním úkolem je zabezpečení zdravotní nezávadnosti potravin.

 

PROVÁDÍME:

Provádíme pro potravinářské, gastronomické a podobné provozy zpracování a vedení dokumentace HACCP, zaměřené na oblast DDD – tedy zjištění, zabezpečení a monitorování kritických bodů z hlediska možné kontaminace škůdci, zbytky jejich těl, trusem apod.

V RÁMCI HACCP VÁM NABÍZÍME:

  • smluvně podložený, pravidelně prováděný servis, v rozsahu dle potřeby (1x – 12x ročně), kdy je prováděn stálý monitoring Vašich výrobních, skladových či provozních prostor a v případě zjištění výskytu škůdce následuje okamžitý a účinný zásah. Po každém zásahu následuje kontrola, případně doplnění úbytku nástrahy a sběr uhynulých hlodavců.
  • každý smluvní zákazník obdrží složku „Dokumentace dle HACCP“, která je uložena v provozovně pro potřeby kontrolních orgánů a auditů. Obsahuje např.: rozsah činnosti, plán rozmístění nástrah, vyhodnocení účinnosti, bezpečnostní listy, povolení přípravků ad.)

V PŘÍPADĚ VÝSKYTU ŠKŮDCE NÁS IHNED KONTAKTUJTE.

Provedeme prohlídku dotčeného prostoru, poté doporučíme vhodná opatření a v případě potřeby profesionálního zásahu vypracujeme nejvýhodnější cenovou nabídku.

Vždy se snažíme akceptovat Váš termín, jsme Vám k dispozici i o víkendech. Pracujeme rychle a spolehlivě. Používáme přípravky schválené pro použití v ČR i EU, bezpečné pro lidské zdraví, domácí zvířata a šetrné pro životní prostředí.

OŠETŘUJEME:

  • stravovací zařízení (restaurace, školní jídelny, bufety, prostory závodního stravování aj.)
  • zemědělské objekty (sklady, stáje, sila, mlýny aj.)
  • potravinářské výrobní provozy (pekárny, masokombináty)
  • soukromé byty a bytová družstva
  • ubytovací zařízení (hotely, penziony, ubytovny
  • a další dle potřeby